Priser og vilkår

Priser og økonomi

  • Individuel terapi voksne dkr. 1180,- pr. session (60 minutter).
  • Parterapi dkr. 2050,- for 1½ time (vi sætter altid minimum 1½ time af).
  • Børn og unge under 18 år dkr. 1300,- pr session (50 minutter).
    • Børne- og ungeterapier, der er påbegyndt før det fyldte 18. år, vil som udgangspunkt fortsætte til samme pris når den unge fylder 18 år, med mindre andet vurderes.
  • Forældresamtale ifm. børn i terapi dkr. 1380,- pr. session (60 minutter)

Du får tilsendt en faktura på mail efter hver samtale.

Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til psykologbehandling. Du skal selv kontakte din forsikring og høre om dine muligheder.

En eventuel lægehenvisning kan desværre ikke benyttes hos os. Hvis du har brug for at finde frem til psykologer, der tager imod en henvisning fra lægen, kan du søge her: www.psykologeridanmark.dk.

Tidsbestilling og afbud

Hvis du får brug for at melde afbud til en aftalt tid, så skal du kontakte din behandler direkte på sms eller mail. Du kan se mailadresser og telefonnumre ved hver behandler i menuen.

Hvis du har tid på en hverdag, skal du melde afbud senest 24 timer før den aftalte tid begynder. Hvis du har tid i weekenden (altså hvis du har en aftale lørdag eller søndag), skal afbud ske senest om fredagen kl. 9:00.

Disse regler sikrer, at vi har en chance for at få tiden besat til anden side. Ved for sent afbud eller udeblivelse, hæfter du for fuld betaling – dette gælder uanset årsagen til din udeblivelse. Vær opmærksom på, at forsikringer typisk ikke betaler for eventuelle udeblivelser eller for sene afbud.

Skriv til os

En af vores klienter har beskrevet sin oplevelse sådan:

“Allerede første gang havde jeg fornemmelsen af, at psykologen fuldstændigt læste mig i løbet af nogle få minutter. I hendes terapi får jeg ikke lov til at slippe afsted med med de automatiske reaktioner og antagelser som former min måde at håndtere mine omgivelser på. Med intellekt og varme bliver jeg udfordret og psykologen giver mig redskaber til at identificere mine følelser (vrede, sorg, angst etc.), mærke hvordan de manifesterer sig i kroppen, give dem plads og håndtere dem på en hensigtsmæssig måde. Det er nogle gange hårdt, men det er effektivt. “