Cathrine Kaltoft

Autoriseret psykolog og børnepsykolog

Jeg er autoriseret psykolog med videreuddannelse i EMDR psykoterapi og dynamisk korttidsterapi (ISTDP). Fælles for begge metoder er, at jeg arbejder aktivt og fokuseret, så du får mest muligt ud af samtalerne. Du kommer med andre ord ikke til at tale med dig selv.

Jeg er erfaren i arbejdet med at behandle både børn, unge og voksne. Jeg har stor erfaring inden for stress, depression, angst, negative erfaringer i nære relationer, traumer, fysisk vold samt seksuelle overgreb.

Samtalerne med mig vil være et samarbejde, hvor du altid har kontrollen over, hvad vi skal arbejde med. I samtalerne har du min fulde opbakning og ubetingede positive syn på dig. Med varme og nærvær vil jeg guide dig og holde fokus, så du når dine mål med terapien. Du vil ikke føle, at du taler med dig selv, da terapien vil være effektiv og altid med grundlag i forskning.

I terapien vil mit fokus være dine udfordringer i nuet. Jeg bruger min forståelse for psykologiske mekanismer til at hjælpe dig med at forstå- og genkende mønster, der skaber ubehag og symptomer. Eller mønstre, som afholder dig fra at tage imod de positive ting i dit liv. Hvis det er dit ønske, vil jeg udfordre dig til at slippe uhensigtsmæssige mønstre og belastende forventninger til dig selv. Jeg vil tage hånd om dig, hvis det bliver svært.

Vi kan alle sammen have behov for at tage hånd om os selv og vores kære, og alle er velkommen hos mig.