Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet i 2011. Jeg har boet i København i 15 år, men bor i dag ved Køge med min mand og vores tre børn.

I klinikken tilbyder jeg terapi til voksne og par, samt supervision til fagpersoner. Min metoder er ISTDP, der er hjælpsom i behandling af angst, stress, depression, selvværdsproblemer, negative erfaringer i nære relationer. Reaktioner i forbindelse med skilsmisse, traumer, tab, vold og overgreb. 

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Sammen undersøger vi, hvad der sker indeni dig på et følelsesmæssigt plan (og hvorfor), så det bliver muligt at forstå og regulere de mønstre, der skaber ubehag og symptomer.

Terapien beror på en sund og god arbejdsalliance imellem os. Derfor holder vi hele tiden øje med de reaktioner der opstår i vores samarbejde – og giver plads til, at du også herigennem kan bliver klogere på dig selv undervejs.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet i 2016 samt medlem af Dansk Psykologforening, og er dermed underlagt gældende regler om tavshedspligt og fag-etiske principper (dp.dk)

Læs mit CV på LinkedIn, hvis du vil vide mere.

Kontaktinformation
T: +45 21 22 12 08
E: psykolog@nynneelholm.dk

Læs også: Det siger andre
Læs også: Jeg tilbyder